Sunday, February 6, 2011

Un dor continuu

E greu sa uit un moment de fericire,de o plina euforie,pentru ca mereu se afla in suflet,e o amintire care mai devreme sau mai tirziu imi trezeste aceleasi sentimente..sau chiar si mai puternice,de o intensitate mult mai mare ,deoarece e traita a 2-a oara.
Dar e foate greu atunci cind amintirea nu mai poate fi retraita,cind stiu ca tot ce-a fost in trecut nu mai exista acum si imi este greu sa intorc capul in fata,sa merg pe o carare de banuieli si incertitudini.Imi este dor de amintire si inconstient,sufletul este cuprins de un tremur,de o teama si un frig launtric insuportabil.
Este un dor continuu..ce ma face iresponsabila de faptele,reactiile si sentimentele mele.Nu mai sunt cuvinte,ci doar o bataie sacadata a inimii obosita de atita dor...

2 comments:

  1. chiar si cind iti pare ca totul e terminat,amintirile inca te mai cheama in trecut.Important este sa poti iesi la timp dintr-un episod din viata ta,pentru ca daca te hranesti prea mult cu amintiri si iluzii,ajungi sa nu-ti mai traiesti cu adevarat viata,ajungi sa ti plingi doar trecutul.

    ReplyDelete
  2. ma hranesc din amintirile care nu mai pot fi repetate,care au fost unice si care ma ajuta sa merg inainte

    ReplyDelete